Boek bestellen

Ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag brengt Maarten Spanjer een nieuwe verhalenbundel uit, De kunst van het loslaten. In deze bundel deelt Spanjer de meest bizarre, hilarische en ongemakkelijke avonturen uit zijn veelbewogen leven. Van die keer dat hij tijdens een BN’ersreisje door de Braziliaanse jungle de ervaren gids op een dwaalspoorwist te brengen tot een bezoek aan een louche parenclub en een optreden in het tv-programma Waku Waku, waarbij hij de presentator tot wanhoop dreef. Naast hardop lachen is er ook de nodige nostalgie: herinneringen aan o.a. Jules Deelder, Kees van Kooten en Rijk de Gooyer komen voorbij, maar ook een terugblik op de film Spetters van Paul Verhoeven en de befaamde rockband Roxy Music met Bryan Ferry.

Tot 20 december kan een gesigneerd exemplaar worden besteld voor € 19,95 (incl. een bijdrage verzendkosten van € 2,95 ). De boeken worden binnen drie werkdagen per post via PostNL opgestuurd zodat de boeken binnen vijf werkdagen worden afgeleverd. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. In geval van ontbinding van de overeenkomst zullen de kosten van het retourneren worden vergoed door de verkoper.

Voor het bestellen van meer exemplaren en bestellingen uit het buitenland, neem contact op met de uitgever via info@mmp.nl